Další ze série kuchařských kurzů se zaměřením na zemi vycházejícího slunce – Japonska je tady! Malé, roztomilé knedlíčky gyoza spolu s vepřovými napařovanými pork buns patří mezi oblíbené japonské pokrmy (ačkoliv mají gyoza kořeny v čínské gastronomii!). Podlehněte jejich kouzlu i vy! Ve společnosti lektorek - jedné z finalistek MasterChefa Zuzky Böhmové a její kamarádky a lektorky japonské kuchyně Kačky Hladké si připravíte:
Poskládat správně gyoza knedlíčky je umění.
Knedlíčky se napařují i smaží - proto jsou vláčné a křupavé zároveň.
A jaké jsou ty nejlepší přílohy?
Napařované japonské placky plněné vepřovým trhaným masem označované jako pork buns.
Koriandr – bylina, kterou buď milujete, nebo nenávidíte.
Naučte se vařit a stolovat jako Japonci – na kurzu v Kuchařské škole Bistrotéky Valachy.
Provozovatel: HP TRONIC, s.r.o,. náměstí Práce 2523, Zlín, 76001, IČ: 60323418, DIČ: CZ60323418, sp. zn. C 38954 vedená u Krajského soudu v Brně
GDPR kontakt: gdpr@valachy.cz | Zásady ochrany osobních údajů | Informace o souborech cookies |
PARTNEŘI