ASIJSKÉ KNEDLÍČKY GYOZA a PORK BUNS

 

  • Termíny: 24. 11. 2019
  • Začátek kurzu: 16:00
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Lektor: lektorka japonské gastronomie Katarína Hladká a finalistka MasterChefa Zuzana Böhmová

Další ze série kuchařských kurzů se zaměřením na zemi vycházejícího slunce – Japonska je tady! Malé, roztomilé knedlíčky gyoza spolu s vepřovými napařovanými pork buns patří mezi oblíbené japonské pokrmy (ačkoliv mají gyoza kořeny v čínské gastronomii!). Podlehněte jejich kouzlu i vy! Ve společnosti lektorek - jedné z finalistek MasterChefa Zuzky Böhmové a její kamarádky a lektorky japonské kuchyně Kačky Hladké si připravíte:

  • Menu:
  1. Gyoza knedlíčky s náplní z vepřového masa
  2. Dva druhy omáček k namáčení
  3. Napařované bochánky pork buns s pečeným bůčkem, nakládanou zeleninou a koriandrovou majonézou

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE DÁRKOVÝ POUKAZ ZDE

 

Poskládat správně gyoza knedlíčky je umění.

Knedlíčky se napařují i smaží - proto jsou vláčné a křupavé zároveň.

A jaké jsou ty nejlepší přílohy?

Napařované japonské placky plněné vepřovým trhaným masem označované jako pork buns.

Koriandr – bylina, kterou buď milujete, nebo nenávidíte.

Naučte se vařit a stolovat jako Japonci – na kurzu v Kuchařské škole Bistrotéky Valachy.