Burgery

  • Termíny: 21. 3. 2021
  • Začátek kurzu: 16:30
  • Délka kurzu: 3,5 - 4 hodiny
  • Lektor: Tomáš Černý
  • Cena: 2990 /osoba

Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

Menu:

  • Burger ze smaženého kraba s mangem, harissa mascarpone a divokými bylinami
  • Merguez (druh arabské klobásky) burger s klobáskou, nakládanými rajčaty, cheddarem a smaženou cibulí
  • Klasický triple-decker burger ve stylu club sandwiche s remuládou s celozrnnou hořčicí
  • Burger sandwich, caesar dressink a římský list

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz


nebo OBJEDNEJTE DÁRKOVÝ NA VYBRANÝ TERMÍN: