Termín:
Lektor Jiří Lhota působí v gastronomii již od roku 2007 a jako Flying chef prošel řadou kuchyní soukromých klientů i restaurací. Začínal jako kuchař v malém luxusním hotelu v Anglii, dále vařil ve Skotsku či pro ambasádu v Bělorusku. V současné době je lektorem ve škole vaření ve Fine Food Academy. Jiřího si můžete pozvat i osobně domů a nechat si uvařit předem domluvené několikachodového menu přímo u Vás doma. Momentálně působí v restauraci U Roubené studny a také v restauraci Šupina a Šupinka. Při práci má nejraději různorodost, preciznost a kontakt s lidmi.
Společně si připravíte Thokku curry s máslovou Parathou, dýňové curry s cizrnou a hovězí rendang. Ochutnáte exotické chutě autentických surovin a přivoníte si k čerstvým asijským bylinkám.
Menu:
Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz
nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:
Provozovatel: HP TRONIC, s.r.o,. náměstí Práce 2523, Zlín, 76001, IČ: 60323418, DIČ: CZ60323418, sp. zn. C 38954 vedená u Krajského soudu v Brně
GDPR kontakt: gdpr@valachy.cz | Zásady ochrany osobních údajů | Informace o souborech cookies |
PARTNEŘI