Francouzské dezerty z odpalovaného těsta

  • Termín: 29. 7.
  • Začátek kurzu: 17:00
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Lektor: šéfcukrářka Bistrotéky Valachy Tamara Adamčíková

Objevte kouzlo francouzských dezertů z odpalovaného těsta pod vedením samotné šéfcukrářky Bistrotéky Valachy Tamary Adamčíkové, která udává tón cukrařiny napříč všemi provozy a nedá dopustit na poctivé suroviny, důraz na detaily a vztah k práci.

Na jejím kurzu si budete moci vyzkoušet dezerty, které podle svého názvu mohou působit komplikovaně, někomu i cize. Nevadí, Tamara účastníky kurzy seznámí s principy francouzské cukrařiny a vysvětlí vše krok po kroku úplným začátečníkům i pokročilým hobby cukrářům a cukrářkám.

  • Menu:
  1. Čokoládový Choux au Craquelin s mangovým pyré a karamelem
  2. Lískovo-ořechový Paris-Brest s filipínským rumem a vanilkou
  3. Kokosový Éclair s mučenkou a krémovou bílou čokoládou

Část vyrobených dezertů si účastníci vychutnají přímo na místě a pár kousků si odnesou domů. Jak se říká – sdílená radost je dvojitá radost.

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE DÁRKOVÝ POUKAZ ZDE