Kurz pečení frgálů

Termíny: 

  • nový termín 9. 6. 2020, start 17:00
  • neděle 12. 4. 2020, start 16:00 - kurz je plně obsazen
  • úterý 5. 5. 2020, start 17:00 - kurz je plně obsazen

  • Délka kurzu: 3 hodiny
  • Lektorka: pekařka a cukrářka Resortu Valachy Pavla Stoklasová
  • Úroveň: začátečníci
  • Cena: 1790 Kč/osoba

Na kurzu proniknete do tajů pravého valašského frgálu, který si pod vedením cukrářky a pekařky s valašskými kořeny sami připravíte. Nakonec si z kurzu odnesete takový frgál, který vám bude závidět i vaše babička!

  • Menu:
  1. Příprava těsta
  2. Příprava hruškové, tvarohové, makové a povidlové náplně
  3. Jak na polevu
  4. Drobenka jako třešnička na dort
  5. Základní postupy při pečení tradičního valašského frgálu

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: