Kurz pečení frgálů

Termín: 

  • středa 15. 5. 2024 od 16:30 - vyprodáno
  • středa 19. 6. 2024 od 16:30 - vyprodáno
  • středa 4. 9. 2024 od 16:30
  • středa 9. 10. 2024 od 16:30
  • středa 13. 11. 2024 od 16:30

  • Délka kurzu: 3 hodiny
  • Lektorka: pekařka a cukrářka Resortu Valachy Pavla Stoklasová
  • Úroveň: začátečníci
  • Cena: 1790 Kč/osoba

Na kurzu proniknete do tajů pravého valašského frgálu, který si pod vedením cukrářky a pekařky s valašskými kořeny sami připravíte. Nakonec si z kurzu odnesete takový frgál, který vám bude závidět i vaše babička!

Menu:

  1. Příprava těsta
  2. Příprava hruškové, tvarohové, makové a povidlové náplně
  3. Jak na polevu
  4. Drobenka jako třešnička na dort
  5. Základní postupy při pečení tradičního valašského frgálu

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

Při  přímé rezervaci uveďte své jméno, příjmení, adresu trvalého bydliště, počet osob, e-mail, telefonní číslo. Kapacita je omezená, po dokončení rezervace vám bude vystavena zálohová faktura.

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: