Kurz pečení frgálů

Termín: 

  • Momentálně není vypsán další termín

  • Délka kurzu: 3 hodiny
  • Lektorka: pekařka a cukrářka Resortu Valachy Pavla Stoklasová
  • Úroveň: začátečníci
  • Cena: 1790 Kč/osoba

Na kurzu proniknete do tajů pravého valašského frgálu, který si pod vedením cukrářky a pekařky s valašskými kořeny sami připravíte. Nakonec si z kurzu odnesete takový frgál, který vám bude závidět i vaše babička!

Menu:

  1. Příprava těsta
  2. Příprava hruškové, tvarohové, makové a povidlové náplně
  3. Jak na polevu
  4. Drobenka jako třešnička na dort
  5. Základní postupy při pečení tradičního valašského frgálu

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz