Indická kuchyně II

Termín:

  • Připravujeme další termíny na rok 2025

  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2390 Kč/osoba
  • Lektor: hobby kuchařka Katarína Hlad

Objevte kouzlo kořením provoněné indické kuchyně, se kterou vás seznámí lektorka Katarína Hladká. V tomto díle kurzu se naučíte jak připravit to nejlepší kuřecí vindaloo doplněné o tradiční vegetariánský pokrm Palak Paneer. 

  • Menu:
  1. Kuřecí vindaloo
  2. Palak paneer - kořeněný špenát se sýrem paneer
  3. Voňavá rýže basmati
  4. Placky chapati

 

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:

​​​​​​