Kouzlo 5 druhů masa

Termíny:

  • pondělí 27. 4. 2020, start 17:00 – kurz je plně obsazen

  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

  • Menu:
  1. Kuřecí stehna s limetkami a chilli alla diavola
  2. Klasický roastbeef pečený při 90 stupních
  3. Vepřová panenka s proscuittem a šalvějí alla saltimbocca
  4. Telecí plátek na víně s citrony a rukolou
  5. Polpetone s ricottou, mátou a římským kmínem s dušenou zeleninou
  6. Ratatouille

Zaujal vás tento kurz? Ozvěte se nám a my vás zapíšeme na čekací listinu: rezervace@bistrovalachy.cz