Kouzlo 5 druhů masa

Termíny:

  • neděle 12. 7. 2020, start v 16:00 - náhradní termín za 27. 4.
  • pondělí 21. 9. 2020, start v 17:00 
  • úterý 22. 9. 2020, start v 17:00
  • neděle 22. 11. 2020, start v 16:00
  • pondělí 23. 11. 2020, start v 17:00

  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

  • Menu:
  1. Kuřecí stehna s limetkami a chilli alla diavola
  2. Klasický roastbeef pečený při 90 stupních
  3. Vepřová panenka s proscuittem a šalvějí alla saltimbocca
  4. Telecí plátek na víně s citrony a rukolou
  5. Polpetone s ricottou, mátou a římským kmínem s dušenou zeleninou
  6. Ratatouille

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: