Kurz steaků a omáček II

Termín:

  • neděle 12. 5. 2024 od 16:30
  • pondělí 13. 5. 2024 od 16:30

  • Délka kurzu: 2,5-3 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 3290 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.

Menu:

  1. Kuřecí supreme s bramborovým fondánem pečeným v másle a správnou kuřecí šťávou
  2. Vepřová pluma neboli neznámý kousek z vepřového s pečeným mrkvovým pyré se zázvorem a bylinkovou omáčkou
  3. Kachní prsa pečená na 54 °C s páleným jablečným pyré

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

Při  přímé rezervaci uveďte své jméno, příjmení, adresu trvalého bydliště, počet osob, e-mail, telefonní číslo. Kapacita je omezená, po dokončení rezervace vám bude vystavena zálohová faktura.

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: