Kurz steaků a omáček II

Termíny:

  • Termín: pondělí 22. 8. 2022 od 16:30

Délka kurzu: 2,5-3 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 2990 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.

Menu:

  1. Kuřecí supreme s bramborovým fondánem pečeným v másle a správnou kuřecí šťávou
  2. Vepřová pluma neboli neznámý kousek z vepřového s pečeným mrkvovým pyré se zázvorem a bylinkovou omáčkou
  3. Kachní prsa pečená na 54 °C s páleným jablečným pyré

Zaujal vás tento kurz? 

rezervace@bistrovalachy.cz

​​​nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: