Letní škola grilování - Steaky na grilu

Termín:

  • úterý 28. 5. 2024 od 16:30 - vyprodáno
  • úterý 11. 6. 2024 od 16:30 - vyprodáno

  • ​​​​​​Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2690 Kč/osoba
  • Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos

Přemysl Kos má za sebou téměř dvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování – miluje nestandartní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu. 

Na kurzu se naučíte připravovat steaky z kvalitního masa od dodavatele Emifood, který dodává do vyhlášených restaurací Červený Jelen, Tři Knížata, Case de Carli či restaurace Mincovna.

Menu:

  1. Uzené vajíčko s Aioli majonézou
  2. Hamburger s karamelizovanou cibulkou a BBQ omáčkou
  3. Picanha roastbeef (květová špička)
  4. Rumpsteak
  5. Čokoládové brownies na grilu

​​Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

Při  přímé rezervaci uveďte své jméno, příjmení, adresu trvalého bydliště, počet osob, e-mail, telefonní číslo. Kapacita je omezená, po dokončení rezervace vám bude vystavena zálohová faktura.

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:​​​​​​