Letní škola grilování

Termín: 

  • Připravujeme druhý díl kurzu

  • Délka kurzu: cca 3,5 hodiny
  • Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
  • Cena: 2490 Kč/osoba

Přemysl Kos má za sebou téměř dvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu. 

Průběh kurzu:

Kurz proběhne venku na nově vznikající zahrádce Bistrotéky Valachy u zadního parkoviště OD Zlín, kde budou umístěny speciální grily i všechno potřebné vybavení. Pod vedením zkušeného lektora proběhne příprava několika specialit na grilu, na kterých si návštěvníci v průběhu kurzu také pochutnají.

Menu:

1.    Nepřímé grilování: celá krkovice
2.    Uzení na grilu: uzený losos, hořčicový dresing  s koprem
3.    Přímé grilování: hovězí steak
4.    Přílohy ke grilování: irský chleba, pečené brambory, marinovaná paprika, uzený lilek
5.    Dezert na grilu - ovocný crumble

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

​​​​​​