Letní škola grilování

Termín: 

  • 16. 5. 2021, start v 16:30
  • 6. 6. 2021, start 16:30

  • Délka kurzu: 3,5 - 4  hodiny
  • Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
  • Cena: 2490 Kč/osoba

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let, z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie.

Průběh kurzu:

Kurz proběhne venku na zadním parkovišti za Obchodním domem Zlín, kde budou umístěny speciální grily i všechno potřebné vybavení. Pod vedením zkušeného lektora proběhne příprava několika specialit na gril, na kterých si návštěvníci v průběhu kurzu také pochutnají.

Menu:

1.    Nepřímé grilování: celá krkovice
2.    Uzení na grilu: uzený losos, hořčicový dresing  s koprem
3.    Přímé grilování: hovězí steak
4.    Přílohy ke grilování: irský chleba, pečené brambory, marinovaná paprika, uzený lilek
5.    Dezert na grilu

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: