Letní škola grilování

Termíny:

  • neděle 3. 5. 2020, start 16:00 - tento kurz je plně obsazen
  • neděle 17. 5. 2020, start 16:00 – tento kurz je plně obsazen

  • Délka kurzu: 3  hodiny
  • Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
  • Cena: 2790 Kč/osoba

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17. let z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie.

Průběh kurzu:

Kurz proběhne venku na zadním parkovišti za Obchodním domem Zlín, kde budou umístěny speciální grily i všechno potřebné vybavení. Pod vedením zkušeného lektora proběhne příprava několika specialit na gril, na kterých si návštěvníci v průběhu kurzu také pochutnají.

Menu:

1.    Nepřímé grilování: celá krkovice
2.    Uzení na grilu: uzený losos, hořčicový dresing s koprem
3.    Přímé grilování: hovězí steak
4.    Přílohy ke grilování: irský chleba, pečené brambory, marinovaná paprika, uzený lilek
5.    Dezert na grilu

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: