Vietnamská kuchyně

Termín:  

  • úterý 15. 11. 2022 od 16:30

  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 3490 Kč/osoba
  • Lektor: May Tran Hau

May Tran Hau žije v Česku 19 let a před otevřením vlastní populární kavárny/bistra s názvem Večerka Brno, kterou naleznete i na Gastromapě Lukáše Hejlíka, procestoval celý Vietnam. Tam nasál inspiraci, z které nyní čerpá při vytváření nových receptů inspirovaných především vietnamským streetfoodem. May také rád experimentuje s evropskou kuchyní, které přidává asijský twist.

Menu:

  1. Čerstvé letní závitky s trhanou kachnou ve švestkovo-hoisin omáčce, arašídový dip
  2. Mangový salát s grilovanými krevetami a sladkokyselou zálivkou
  3. Karamelizovaná kuřecí stehna na limetových listech s jasmínovou rýží.
  4. Chè trôi nước (dezert z rýžových kuliček, plněné sladkou mungo pastou s kokosem podávané v zázvoro-pandanovém sirupu)

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:

May Tran Hau