Italská kuchyně

Termín

  • středa 4. 11. 2020, start 17:00
  • pondělí 7. 9. 2020, start 17:00 – náhradní termín za 29. 3. 2020 17:00 - vyprodáno

  • Délka kurzu: 3 až 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2490 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

Menu:

  1. Ukázka výroby čerstvé pasty
  2. Spaghetti Carbonara
  3. Linguine aglio olio, možno verze alle vongole
  4. Penne all´arrabbiata
  5. Rigatoni amatriciana
  6. Bazalkové pesto

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: