Kurz thajské kuchyně II.

Termíny:

  • neděle 18. 10. 2020, start 16:00 
  • neděle 15. 11. 2020, start 16:00

  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč/osoba
  • Lektor: šéfkuchař Antonín Bradáč

Antonín Bradáč působí od roku 2007 do součastnosti jako Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division  Food Service Equipment. Může se pochlubit mnoha kulinářskými oceněními. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku.

  • Menu:
  1. Čerstvé jarní závitky s krevetami, nudlemi a koriandrem
  2. Tom Yum Kai – Pálivá polévka s kuřecím masem, citrónovou trávou a rýžovými nudlemi
  3. Batátové nudle s vepřovým masem, shitaké, mungo klíčky a zázvorem
  4. Kuřecí Satay, omáčka s kokosovým mlékem a ořechy, jasmínová rýže  

 

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:

 

Šéfkuchař Tonda účastníkům kurzu vysvětluje s jakými surovinami se v průběhu kurzu bude pracovat, kde je sehnat a čím jsou typické.

Pálivá kuřecí polévka s kokosovým mlékem a gangalou si ihned získala své příznivce. 

Tondův pomocník Lojza se intenzivně věnuje účastníkům kurzu, kteří objevují kouzlo thajské kuchyně.

Hlavní chod v podobě červeného kari s kachnou, liči a thajským lilkem všem účastníkům Kurzu thajské kuchyně I. chutnalo i přes svoji pikantnost. 

Šéfkuchař Tonda a jeho pravá ruka Lojza jsou oblíbenou kuchařskou dvojkou v naší Kuchařské škole. Není divu – v kuchyni jsou jako doma.

Kurz thajské kuchyně I. pokračuje v podobě Kurzu thajské kuchyně II. – buďte u toho!