S příchodem jara přichází i naše nové sezónní menu!
Představujeme jarní speciality našich kuchařů a věříme, že si ho zamilujete! Hned ze začátku pro vás máme pár tipů:
Mezi předkrmy nepřehlédněte Vitello tonnato (italská specialita s neobvyklou kombinací masa a ryby) s naší focacciou
V hlavních chodech můžete začít u pomalu pečeného lehce zauzeného hovězího žebra se škvarečky z pancetty a pastinákovým pyré nebo
u pečeného jehněčího kolínka na kořenové zelenině s bramborovým pyré
Další tip potěší především milovníky sladkého. Pro vás máme delikatesu v podobě tvarohových knedlíčků se strouhankou z našich briošků a citronovým crème fraîche
V menu samozřejmě necháváme oblíbený smažený sýr na přepuštěném másle, lanýžový tatarák, reuben sendvič a hovězí burger.
Vaříme pro vás jen z těch nejkvalitnějších surovin. Dodavatele si poctivě vybíráme na základě osobních zkušeností. Maso odebíráme z vyhlašených firem jako A-maso, Farma Rudimov či Kudlov.