Další z oblíbených akcí Bistrotéky Valachy na sebe nenechává dlouho čekat! A i když si jej na první pohled užijí nejvíce milovníci masa, nezapomněli jsme ani na ty, kteří maso neradi nebo rádi objevují nové chutě a přijímají nové výzvy. Opusťte usedlou představu o hovězím s vejcem, česnekem a topinkou a vyzkoušejte něco méně tradičního - co třeba tatarák z rajčat s uzeným halibutem, tatarák z nakládané japonské ředkve a vařených krevet nebo jackfruit tatarák s chilli? Na své si přijdou také milovníci telecího či hovězího, které jsme ještě vyšperkovali třeba houbami šitake nebo majonézou z ančoviček.
Samotné tataráky bez příloh jsou bezlepkové, nabídkou uděláme radost také vegetariánům a veganům.
Speciální nabídku si můžete vychutnat v Bistrotéce Valachy (s doporučenými víny) a Baru 1931 (s pivními speciály) v pátek 2. 10. 2020 od 14:30, v sobotu a neděli 3. a 4. 10. 2020 od 11:30 do vyprodání. V tyto dny bude omezena nabídka ze stálého jídelního lístku (nebudou podávány tataráky z běžné nabídky).
Rádi pro vás rezervujeme stůl (tel: 577 055 444 , e-mail: info@bistrovalachy.cz).
V Baru 1931 jsme si pro Vás připravili pivní speciály, které se dokonale hodí k nabídce tataráků. Vybrat si můžete z čepovaných i lahvových druhů. A protože je možné, že některé druhy neznáte, dovolujeme si vám je doporučit přímo k nabídce tataráků:
Ochutnejte také netradiční pivní koktejly, které jsme si pro Vás připravili speciálně k této akci:
Pokud máte rádi kvalitní víno, doporučujeme snoubit naši gastronomickou nabídku také s pečlivě vybranými víny, která najdete v Bistrotéce Valachy:
*Plodenství jackfruitu (nebo také chlebovníku různolistého) patří mezi největší ovoce rostoucí na stromech, které v běžné nabídce obchodů u nás rozhodně nenajdete. Tato tropická pochoutka dosahuje délky až 100 cm s váhou až 25 kg a nejčastěji se s ní setkáte na asijských trzích ve zralém stavu s mírně nasládlou chutí podobající se fíku, ananasu či nektarinkám - takto ji budete moci ochutnat také u nás. Oblíbená je nejen mezi vegany a vegetariány - určitě stojí za to vyzkoušet!