Ryby a mořské plody

Termín:

  • Připravujeme další termíny na rok 2024

  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2690 Kč/osoba
  • Lektor: Přemysl Kos

Přemysl Kos má již téměř 20. letou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává  poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu. 

  • Menu:
  1. Ústřice s šalotkovým vinaigrette s bagetou z Bistrotéky Valachy
  2. Slávky na víně s domácí focacciou
  3. Chobotnice se salátem s pečenou paprikou a baby špenátem
  4. Celá ryba vlk v krustě, ratatouille
  5. Krém zabaglione s marsalou a ovocem

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:

​​​​​​

 

ryby a mořské plody