Valašská zabíjačka v sobotu 14. 3.

Pokud patříte k milovníkům škvarků, prejtu, klobásek, jelítek, polévky „prdelačky“ a dalších zabíjačkových specialit, využijte posledního termínu za série zimních zabíjaček Bistrotéky Valachy. Uskuteční se  14. 3. na parkovišti za Obchodním domem, opět pod taktovkou osoby z nejpovolanějších – valašského řezníka Luďka Matyščáka z Velkých Karlovic, který pravidelně sklízí úspěchy na soutěži O nejlepší klobásu Karlovského gastrofestivalu.


>> Zabíjačkové speciality se budou podávat od 9 do 14 hodin, nebo do vyprodání! 

>> Protože myslíme ekologicky a snažíme se v provozech Bistrotéky zamezit zbytečnému plýtvání, plastové nádobí u nás neuvidíte. Vše servírujeme na porcelánové talíře.


Ochutnejte zabíjačkové speciality

  • Jelita
  • Jitrnice
  • Tlačenky
  • Prdelačku
  • Bílou polévku
  • Nadívanou panenku

 

  • Prejty 
  • Ovar 
  • Vařené maso 
  • Vyhlášené klobásky
  • Bůček
  • Škvarky

 


Další produkty, které si můžete na zabíjačce zakoupit 

  • Valkovská klobása
  • Gazdovská slanina
  • Selský špek
  • Cigáro
  • Hovězí párky
  • Bio máslo
  • Frgály
  • Jarošovské pivo
  • Chléb se škvarkovou pomazánkou
  • Škvarková pomazánka s sebou
  • Kvasový chléb Bistrotéka
  • Bagety Bistrotéka
  • Utopenci
  • Bavorské vdolky
  • Hotovky z Bistrotéky