Oslavte Den svatého Valentýna romantickou večeří u nás. 14. 2. pro vás máme připraveno degustační menu pro dva. Od 17:00 vám navíc večer v bistru zpříjemní živá hudba v podání Štěpána Holíka a Zdeňka Marušáka (klavír + saxofon), v Baru 1931 od 18:00 kytarista Jan Majkus.
Vytipovali jsme pro vás oblíbené chody a vytvořili vám z nich vynikající 5-ti chodové valentýnské menu:
Crème brûlée z kachních jater (Crème brûlée á la Foie Gras)
Pečené krevety na bylinkovo-česnekovém másle, naše bageta
Francouzská polévka Garbure z kachního vývaru s fazolemi, kapustou a uzenými kachními prsy
Pečené prso z perličky s omáčkou ze smržů a úzkými nudlemi
Domácí čokoládová pěna s čerstvým ovocem
(Degustační menu je servírováno v polovičních porcích.)
K menu jsme si pro vás připravili v Bistrotéce Valachy vinné párování a v Baru 1931 koktejlové párování:
Vychutnejte si skleničku Champagne G.H. Mumm Le Rosé 0,1l + pralinku vyrobenou speciálně pro kombinaci s tímto šampaňským. 225 Kč