Termín:
Přemysl Kos má již téměř 20. letou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Menu:
1. Parfait z kachních jater, chléb z obchodu Bistrotéka Valachy
2. Pečené kuře v těstě se sezónní zeleninou, bazalková majonéza
3. Tagliatelle Bolognese
4. Rychlé čokoládové brownies s minutkovou zmrzlinou
Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz
nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:
Provozovatel: HP TRONIC, s.r.o,. náměstí Práce 2523, Zlín, 76001, IČ: 60323418, DIČ: CZ60323418, sp. zn. C 38954 vedená u Krajského soudu v Brně
GDPR kontakt: gdpr@valachy.cz | Zásady ochrany osobních údajů | Informace o souborech cookies |
PARTNEŘI