Vaření podle Jamieho Olivera

Termíny:

  • úterý 18. 10. 2022 od 16:30

  • Délka kurzu: 3,5-4 hodiny
  • Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
  • Cena: 2490 Kč/osoba

Přemysl Kos má již téměř 20. letou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává  poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu. 

Menu:

1.    Parfait z kachních jater 
2.    Pečené kuře v těstě se sezónní zeleninou
3.    Výroba vaječných těstovin
4.    Hovězí Bolognese
5.    Rychlé čokoládové brownies s minutkovou zmrzlinou

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: