Vaření podle Jamieho Olivera

Termín:

  • úterý 20. 2. 2024 od 16:30 - poslední volné místo 

  • Délka kurzu: 3,5-4 hodiny
  • Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
  • Cena: 2690 Kč/osoba

Přemysl Kos má již téměř 20. letou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává  poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu. 

Menu:

1.   Parfait z kachních jater, chléb z obchodu Bistrotéka Valachy
2.   Pečené kuře v těstě se sezónní zeleninou, bazalková majonéza
3.   Tagliatelle Bolognese
4.   Rychlé čokoládové brownies s minutkovou zmrzlinou

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

Při  přímé rezervaci uveďte své jméno, příjmení, adresu trvalého bydliště, počet osob, e-mail, telefonní číslo. Kapacita je omezená, po dokončení rezervace vám bude vystavena zálohová faktura.

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:

Přemysl Kos