Vaření podle Jamieho Olivera

Termíny:

  • úterý 6. 10., start v 17:00

  • Délka kurzu: 3 až 3,5 hodiny
  • Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
  • Cena: 2490 Kč/osoba

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let, z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie.

Menu:

1.    Parfait z kachních jater 
2.    Pečené kuře v těstě se sezónní zeleninou
3.    Výroba vaječných těstovin
4.    Hovězí Bolognese
5.    Rychlé čokoládové brownies s minutkovou zmrzlinou

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: