Zabijačkové speciality, 24. – 26. 2.

 

Únor je měsícem Masopustu, koblížků a zabijaček. Na víkend 24. - 26. 2. 2023 jsme si pro vás připravili speciální víkend plný zabijačkových dobrot. Přijďte si dát poctivou domácí tlačenku, zabijačkovou polévku či zabijačkový guláš.

K těmto dobrotám nepochybně patří čepované pivečko. V restauraci máme na čepu Pilsner Urquell a Jarošovské 11.

 

ZABIJAČKOVÉ MENU

  • Domácí tlačenka s marinovanou cibulí a petrželí, náš kvasový chléb
  • Pepřový lalok s vejmrdou, náš kvasový chléb
  • Prdelačka (černá zabijačková polévka)
  • Jitrnicový a jelitový prejt, vařený brambor a kysané zelí
  • Zabijačkový guláš, náš kvasový chléb
  • Masopustní tvarohové kobližky s karamelizovanými jablky

Na zabijačkových specialitách si můžete pochutnat v pátek 24. 2. od 16:00, v sobotu a neděli 25. - 26. 2. od 11:00.

Rádi pro vás zarezervujeme stůl: +420 577 055 444.

zabijacka