Zabijačkové speciality, 24. – 26. 2.

 

Únor je měsícem Masopustu, koblížků a zabijaček. Na víkend 24. - 26. 2. 2023 jsme si pro vás připravili speciální víkend plný zabijačkových dobrot. Přijďte si dát poctivou domácí tlačenku, zabijačkovou polévku či zabijačkový guláš.

K těmto dobrotám nepochybně patří čepované pivečko. V restauraci máme na čepu Plzeňský Prazdroj a Jarošovské 11.

 

ZABIJAČKOVÉ MENU

  • Domácí tlačenka s octem a cibulí, náš kvasový chléb
  • Ovarový talíř s vejmrdou, náš kvasový chléb
  • Černá zabijačková polévka
  • Jitrnicový a jelitový prejt, vařený brambor a kysané zelí
  • Zabijačkový guláš, náš kvasový chléb
  • Masopustní tvarohové kobližky s karamelizovanými jablky

Na zabijačkových specialitách si můžete pochutnat v pátek 24. 2. od 14:30, v sobotu a neděli 25. - 26. 2. od 11:30.

Rádi pro vás zarezervujeme stůl: +420 577 055 444.

zabijacka