Čokoládové dezerty

Termín:

  • úterý 28. 1. 2020, start 16:00 –  kurz je vyprodán    

  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Lektor: šéfcukrářka Bistrotéky Valachy Tamara Adamčíková

Tamařinu cestu k cukrařině ovlivnila nejlepší cukrářka a kuchařka v její rodině - babička. Dnes Tamara udává tón cukrářských výrobků Bistrotéky Valachy, mezi kterými si svoji oblíbenost získaly právě dezerty z čokolády, poctivé záviny, věnečky, ale i francouzské dezerty. Naučte se dezerty pod vedením té nejpovolanější.

Čokoláda je jednou za základních ingrediencí v cukrařině a šéfcukrářka Tamara účastníkům kurzu představí její hojné využití i její zpracování. Tento kurz je speciálně navržený tak, aby si účastníci kurzu odnesli znalosti a postupy z přípravy čokolády k přípravě širokého portfolia dezertů.

  • Menu:
  1. Pistáciové brownies z bílé čokolády s malinami
  2. Tartaletka s čokoládovou pěnou s mátou
  3. Domácí čokoládový puding s pomerančem​​​​​​

Zaujal vás tento kurz? Ozvěte se nám a my vás zapíšeme na čekací listinu: rezervace@bistrovalachy.cz

​​​​​​