Kurz steaků a omáček II 13. 5. 2024

Kurz steaků a omáček II 13. 5. 2024

Informace o ceně: 3290 Kč
  • Začátek kurzu: 16:30
  • Délka kurzu: 2,5 – 3 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 3290 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

  • Menu:
  1. Kuřecí supreme s bramborovým fondánem pečeným v másle a správnou kuřecí šťávou
  2. Vepřová pluma neboli neznámý kousek z vepřového s pečeným mrkvovým pyré se zázvorem a bylinkovou omáčkou
  3. Kachní prsa pečená na 54 °C s páleným jablečným pyré