Od ucha až po ocásek 22. 5. 2024

Od ucha až po ocásek 22. 5. 2024

Informace o ceně: 2 990 Kč
  • Začátek: 16:30
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč/osoba
  • Lektor: šéfkuchař Dominik Unčovský

Lektor Dominik Unčovský je vítězem národního kola nejprestižnější světové gastronomické soutěže Bocuse d’Or. Kuchařské umění zdokonaloval v rakouském Kitzbuhelu, kde pracoval v hotelu A-ROSA. 

Lektor Dominik Unčovský vám na tomto kurzu ukáže umění porcování králíka a naučí vás, jak ho připravit v různých podobách a s ohromujícími chuťovými kombinacemi.

  • Menu:
  1. Králík na smetaně v moderním pojetí, špekový trhanec
  2. Králičí roláda ze hřbetu, králičí ledvinky, čerstvý špenát
  3. Králičí rillettes, glazované šalotky
  4. Bourání králíka