Steakový víkend, 16. - 18. 6. 2023

 

Oblíbený steakový víkend již brzy!

Nenechte si ujít víkend plný vepřových, hovězích a telecích steaků s domácími omáčkami, čepovaným pivem a moravskými víny.

TIP: 18. 6. slavíme Den otců - překvapte svého tátu a pozvěte ho na pořádný steak.

Na co se můžete těšit?

  • steaky z hovězího masa
  • steaky z telecího masa
  • steaky z vepřového masa
  • přílohy a omáčky

Rádi pro vás rezervujeme stůl (tel: 577 055 444 , e-mail: info@bistrovalachy.cz).

steakovy-vikend


NÁŠ TIP: Naučte se připravovat steaky jako profesionálové >>Letní škola grilování - Steaky na grilu 13. 6.<<


Telecí maso -  mokré zrání 28 dní

  • Pavouček
  • Rib eye (vysoký roštěnec)

Vepřové maso - suché zrání 14 dní

  • Tomahawk

Hovězí maso z čestru - suché zrání 10 dní

  • Svíčková

Hovězí maso z čestru - suché zrání 50 dní

  • Nízká roštěná

Hovězí maso z čestru - mokré zráni 30 dní

  • Květová špička

Hovězí maso z čestru - mokré zrání 32 dní

  • Zrcátko


Přílohy

  • Vařený brambor s přepuštěným máslem a pažitkou
  • Hranolky smažené v hovězím loji
  • Smetanový špenát
  • Pečená cherry rajčata

Omáčky

  • Espresso omáčka
  • Pepřová omáčka

Steaky podáváme: v pátek 16. 6. od 15:00, v sobotua neděli 17. - 18. 6. od 11:30 do vyprodání.
UPOZORNĚNÍ: V tyto dny máme zúženou nabídku jídelního lístku. 16. - 18. 6. 2023 nepodáváme reuben sendvič, candáta pečeného na másle s hráškovým pyré a burger s trhaným hovězím masem.


Ke steakům doporučujeme:

Moravské víno z vinařství Šoman

  • Frankovka
  • Zweigeltrebe
  • Merlot

Uvedená vína vám rádi připravíme na skleničku nebo po celé láhvi.

Čepované pivo

  • Jarošovský Jura 11

bistrovalachy