Termín:
Šéfkuchař Dominik Unčovský je čerstvě držitelem ceny Objev roku v prestižní odborné anketě Zlatý kuchař 2023 a má na svém kontě také vítězství v národním kole soutěže Bocuse d´OR, která je přezdívána jako gastronomická olympiáda. Kuchařské umění zdokonaloval v rakouském Kitzbuhelu, kde pracoval v hotelu A-ROSA.
Lektor Dominik Unčovský vám na tomto kurzu ukáže umění porcování králíka a naučí vás, jak ho připravit v různých podobách a s ohromujícími chuťovými kombinacemi.
Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz
Při přímé rezervaci uveďte své jméno, příjmení, adresu trvalého bydliště, počet osob, e-mail, telefonní číslo. Kapacita je omezená, po dokončení rezervace vám bude vystavena zálohová faktura.
nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: