Od ucha až po ocásek

Termín: 

  • Připravujeme další termíny na rok 2024

  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč
  • Lektor: šéfkuchař Dominik Unčovský

Šéfkuchař Dominik Unčovský je čerstvě držitelem ceny Objev roku v prestižní odborné anketě Zlatý kuchař 2023 a má na svém kontě také vítězství v národním kole soutěže Bocuse d´OR, která je přezdívána jako gastronomická olympiáda. Kuchařské umění zdokonaloval v rakouském Kitzbuhelu, kde pracoval v hotelu A-ROSA. 

Lektor Dominik Unčovský vám na tomto kurzu ukáže umění porcování králíka a naučí vás, jak ho připravit v různých podobách a s ohromujícími chuťovými kombinacemi.

  • Menu:
  1. Králík na smetaně v moderním pojetí, špekový trhanec
  2. Králičí roláda ze hřbetu, králičí ledvinky, čerstvý špenát
  3. Králičí rillettes, glazované šalotky
  4. Bourání králíka

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

Při  přímé rezervaci uveďte své jméno, příjmení, adresu trvalého bydliště, počet osob, e-mail, telefonní číslo. Kapacita je omezená, po dokončení rezervace vám bude vystavena zálohová faktura.

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:​​​​​